UTRUSTNING FRÅN HUR

Med HUR maskiner erbjuder vi våra kunder en motiverande tränings- och rehabiliteringsupplevelse. Ett sätt att träna och öka sitt välbefinnande som bär långt. HUR SmartTouch erbjuder en perfekt kombination av träningsredskap och programvara som är speciellt framtaget för seniorträning, rehabilitering och inklusiv träning.

HUR PREMIUM LINE

LÄS MER

HUR:s maskiner gör det möjligt för seniorer att träna tryggare och säkrare i och med att HUR:s maskiner minskar på belastningen av leder och bindväv. Maskinerna som fungerar med tryckluftsmotstånd gör det möjligt att träna utan den extra ansträngning som krävs vid träning med statiska vikter i början av träningsrörelsen för att över huvud taget lyckas lyfta vikten och i slutet av träningsrörelsen för att långsamt sänka ner vikten igen. HUR:s tryckluftsmaskiner är säkra och enkla att använda och de lämpar sig för alla användare.

HUR SMARTCARD

LÄS MER

HUR SmartCard-maskinerna representerar branschens mest avancerade teknik. Maskinerna styrs med en högklassig pekskärm, som följer alla industristandarder. Skärmen anger med hjälp av tydliga bildanimationer och anvisningar hur du använder maskinen. Med smartkortet justeras motståndet automatiskt, så att det följer ditt träningsprogram. Skärmen visar information om motstånd, serier och repetitioner. Under träningen räknar maskinen repetitionerna och en ljudsignal anger när serien är fullständig. Om du använder ett pulsbälte, så anges din puls på skärmen. Avslutningsvis anger skärmen vilken maskin som står följande i tur.

PRECOR

LÄS MER

Vi behöver alla träna upp vår muskelstyrka tillräckligt och på rätt sätt.