HUR LAITTEET

Tarjoamme asiakkaillemme kannustavan harjoittelu- ja kuntoutus kokemuksen HUR koneilla.HUR SmartTouch on turvallisten ja tehokkaiden voimaharjoittelulaitteiden ja ohjelmistojen täydellinen yhdistelmä, joka on kehitetty erityisesti senioriliikuntaan, kuntoutukseen ja kuntokeskuksille.

HUR PREMIUM LINE

LUE LISÄÄ

HUR-laitteet mahdollistavat ikäihmisten turvallisemman harjoittelun vähentämällä niveliin ja tukikudoksiin kohdistuvaa kuormitusta. Paineilmatekniikkaan perustuvat HUR-laitteet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä ja soveltuvat kaikille käyttäjille. Älykkäät HUR-ratkaisut tekevät voimaharjoittelusta mukavaa ja tehokasta, ja pitävät harjoitusohjelmat automaattisesti oikealla tasolla ja kehittävinä.

HUR SMARTCARD

LUE LISÄÄ

HUR SmartCard laitteet ovat alansa kehittyneintä tekniikkaa. Laitteita ohjataan korkealuokkaisella ja teollisuusstandardien mukaisella kosketusnäytöllä. Näytössä on selkeät kuva-animaatiot ja sanalliset ohjeet laitteiden käytöstä. Älykortilla vastus säätyy automaattisesti harjoitusohjelman mukaiseksi, harjoitusvastus, sarjat ja toistot ovat näytöllä. Harjoituksen aikana laite laskee toistot ja äänimerkki ilmoittaa kun sarja on täynnä, sykevyötä käytettäessä myös syke on näkyvillä. Harjoituksen päätteeksi laite ilmoittaa, mikä laite on seuraavaksi vuorossa.

PRECOR VOIMAHARJOITTELULAITTEET

LUE LISÄÄ

Precorin laaja tuotevalikoima sisältää kaikki voimaharjoittelulaitteet, mitä tarvitset kuntokeskukseesi. Painopakkalaitteet, vipuvarsilaitteet, levykuormitteiset laitteet, penkit, telineet, painot ja tangot.

Me kaikki tarvitsemme kasvattaa tarpeeksi lihasvoimaa ja oikealla tavalla.